#Flevoland trending topic Vrijetijdscongres Flevoland 2017

#Flevoland trending topic? Natuurlijk, waarom niet?! We hebben immers zoveel te bieden, dat weet iederéén! Of niet? Is er misschien nog wat meer nodig om trending te worden? Iets anders dan voorheen, gezien de digitale tijden waarin we leven? Maar wat dan? En hoe dan? 

Bijvoorbeeld door het Verhaal van Flevoland te vertellen. Persoonlijk en aansprekend. Door Flevoland te zien als één MERK, waaraan je je hart verbindt. Door te luisteren naar verhalen van Flevolanders én door als Flevolander zelf je verhaal te vertellen. 

Tijdens het Vrijetijdscongres Flevoland verkennen we samen de mogelijkheden van de vrijetijdsector in de 21e eeuw. Kom luisteren en meepraten, raak geïnspireerd. En steek iets op over hoe je mensen bereikt én ook echt raakt. Hoe je social media gebruikt. Hoe we met elkaar het Verhaal van Flevoland vertellen en samen één sterk MERK bouwen. Met een ‘keynote speaker’ uit Denemarken die vertelt dat de rol van de vrijetijdssector moet veranderen om succesvol te zijn én te blijven. Om uiteindelijk als Flevoland ‘trending topic’ te worden.

Toefje op de taart: presentatie van de uitvoeringsagenda toerisme & recreatie van Provincie Flevoland.

Programma (bekijk het gedetailleerde programma door op de button te klikken)

14.00 uur

Ontvangst

14.30 uur

Welkom | Onze inspiratie: de wereld - en Flevoland

14.50 uur

Uitvoeringsagenda provincie Flevoland

15.05 uur

#Flevoland, trending | handvaten voor jou als ondernemer

16.10 uur

Keynote: The Best Practice door Peter Rømer Hansen

16.45 uur

Borrel

Aanmelden
Dus werk je in de vrijetijdssector of ben je daarbij betrokken? Meld je aan voor het Vrijtijdscongres Flevoland en bouw mee aan MERK Flevoland door op de button te klikken!
Aanmelden kan tot 16 november 2017.                          

We hopen je te mogen verwelkomen op 23 november.

Met vriendelijke groet, 


Toerisme Flevoland
Rinkje, Alida, Linda, Carla, Ellis en Leon

Printversie